VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG!

Stockholm

 

PURE CONSULTING GROUP AB
Sveavägen 33 (2tr)
111 34 Stockholm

+46 8 798 40 80

PURE CONSULTING GROUP AB
Rickard Graff-Lonnevig

PURE TEST AB
Anders Sandström

PURE IT AB
Erik Skiöld

PURE CLOUD AB
Daniel Eriksson

 

FLER JAVAKONSULTER OCH TESTAUTOMATISERINGS KONSULTER BEHÖVS I STOCKHOLM!

I Stockholm finns Pure Consulting Group huvudkontor med dotterbolagen Pure IT, Pure Test samt Pure Cloud på samma adress. På vårt vackra och smakfullt moderniserade sekelskifteskontor finns det gott om arbetsplatser och rum för inhouseprojekt.

Kontoret används även flitigt för projektmöten och konferenser tillsammans med uppdragsgivare, då såväl läget som lokalen inbjuder till detta. Att vi även har VR och retrospelrum gör pauserna väl värda att se fram emot.

Umeå

PURE IT NORTH AB

Västra Norrlandsgatan 11D, 3tr.
90327 Umeå, SE

Mattias Högdahl

PURE IT I UMEÅ VÄXER!

Mitt i centrala Umeå hittar du oss på det nordligaste Pure IT-kontoret.

Vi är ett gäng konsulter med många års erfarenhet av olika systemutvecklingsprojekt, i flera olika roller och inom många verksamhetsområden och plattformar. Vi har bland annat kunder inom finans och försäkring, skogsindustri, statliga myndigheter och lärosäten.

Är du talangen vi söker till vårt team eller letar du efter en konsultleverantör som levererar det där lilla extra? Hör då av dig så ses vi över en kopp kaffe.

Helsingborg

 

PURE IT SOUTH AB

Rådhustorget 10.
252 21 Helsingborg, SE

Johan Åström

FLER AFFÄRSUTVECKLARE SOM KAN DIGITAL TRANSFORMATION BEHÖVS I SKÅNE!

På vårt kontor i Helsingborg har vi specialister som arbetar med digital transformation, affärsanalys, EA, IT arkitektur, kravanalys och projektledning. Vi söker även efter fler vassa konsulter inom dessa områden.

Kontakta oss