SPECIALISTERNA SOM STYR SIN EGEN VARDAG

Vänskap

Vi jobbar kontinuerligt med att bygga på vår härliga gruppdynamik och den starka företagskultur du hittar hos oss på Pure Consulting Group.

Här hör utvecklande konferenser, givande lunchträffar, teknikevents, seminarier, after works och andra teambuildingaktiviteter till vanligheterna.

Vi ställer inga krav på ditt deltagande med självklart är det trevligt ju fler som kommer.

Läs mer

Läs mindre

KOMPETENSUTVECKLING

Pure Consulting Group består av erfarna specialister med starkt eget driv att vidareutvecklas och hålla sig uppdaterade inom de senaste teknikerna, metoderna och verktygen.

Att konsulten själv äger sin kompetensutveckling har varit en framgångsfaktor för oss.

All kunskap som letar sig in på Pure Consulting Group delar vi frikostigt med oss av till kollegorna, vilket kontinuerligt stärker vårt team.

Därför har våra medarbetare alltid sällsynt stor förståelse för kundens verksamhet vilket skapar äkta affärsnytta.

Läs mer

Läs mindre

EN SAK HAR VI LÄRT OSS UNDER ÅREN

Konsulter som får frihet och utrymme att utvecklas är gladare och mer motiverade.  Av den anledningen styr du, tillsammans med uppdragsgivaren, dina dagar själv.

Som specialistleverantör med medarbetare i toppskiktet av sina fält har vi möjlighet att erbjuda marknadens mest stimulerande uppdrag, både när det gäller uppdragsgivare och arvode.

På så vis uppmuntrar vi till driv, delaktighet och engagemang.

Det kallar vi verklig frihet under ansvar.

Vår historia

Pure Consulting Group startades 2010 av erfarna IT-entreprenörer och utvecklare och har sen dess växt organiskt i enlighet med devisen “Kvalitet framför kvantitet”.

Från dag ett var målet en organisation där vi kunde sätta konsulten i centrum, erbjuda de mest tilltalande uppdragen, stå för marknadens bästa villkor och dessutom ha riktigt roligt tillsammans. Idag jobbar vi precis så med drygt 70 knivskarpa konsulter i teamet och kontor på tre orter i Sverige.

Verksamhetsfälten sträcker sig över utveckling och IT-arkitektur, integration, teknisk testning samt projekt- och testledning.

Här hjälper vi våra uppdragsgivare att effektivisera mjukvaruleveransen och ”Digitalt transformera kundens verksamhet på riktigt”, för att citera vad ledande bolag på den svenska marknaden sagt om oss.

Tillsammans är vårt primära ledord för sättet vi jobbar på.

Vi utvecklas tillsammans med våra uppdragsgivare.

Genom vår tekniska expertis i samspel med branschkunskap inom exempelvis bank och försäkring, offentlig verksamhet och spel hjälper vi våra kunder till effektivare processer och förbättrade användarupplevelser.

Vi jobbar ständigt på att vara uppdaterade om vad som väntar runt hörnet, vilken teknik, verktyg eller process som är det bästa just nu.

På det sättet kan vi tillsammans dra nytta av de tekniker och trender som framtiden erbjuder.

Läs mer

Läs mindre

Kontakta oss